Lavaredo Ultra Trail 2019

Příběh Běh Závod

Říkají, že jsem tvrdohlavý mezek, ale já vím, že mi tím chtějí pouze šetrně sdělit jak velký pitomec jsem a ve svém nitru s nimi musím chtíc nechtíc souhlasit. Jakmile si něco umanu a dostatečně se pro danou věc nadchnu, jsem téměř k nezastavení a mnohdy se chovám jak malý kluk, co vzdorovitě podupává nohou a křičí “Já to chci, já to chci zkusit”. No a tak jsem to zkusil - znovu.

Číst dál...

Horská výzva Long, Beskydy 2019

Příběh Běh Závod

Byl to zcela neplánovaný výlet do 460 km vzdálených Trojanovic u Frenštátu pod Radhoštěm, kde se konal běžecký závod v rámci seriálu Rock Point - Horská výzva. Ještě začátkem května bych nečekal, že se letos do vzdálených Beskyd vypravím a už vůbec ne v rámci nějakého závodu. Člověk ovšem nikdy neví, co mu život nabídne a je pouze na nás, jak se k výzvám postavíme.

Číst dál...

100 Miles of Istria 2019

Příběh Běh Závod

Hloučky zachumlaných běžců do nepromokavých bund postávali v prostorách startu v malebném městečku Labin a pohledy všech hypnotizovali zataženou oblohu v naději, že brzo přestane pršet. Chlad, déšť, sníh, silný vítr, bahno a mlha, letošní ročník závodu 100 miles of Istria nám nadělil dostatečné množství od všeho tak, abychom si to na zdejší trase dokonale užili.

Číst dál...